Plockmat för mingel, party & fest

Mingelbuffé eller kalla det plockbuffé

Kärt barn har många namn! Plockmat och munsbitar passar mycket bra att kombinera i en buffé. Toppen för ett mingel där gästerna kan cirkulera och samtidigt äta av allt det goda! Variationen gör också att alla dina gäster säkert hittar flera rätter som blir just deras favoriter. Buffén är självklart kompletterbar med ännu flera rätter om så önskas. Kanske har du både veganer och vegetarianer på din tillställning, då gäller det att anpassa rätterna en aning. Botanisera vidare här på hemsidan eller kontakta oss för råd.

Mingel- & plockbuffé – NYHET!

295 kr
Kycklingspett med chilimajonnäs & rostade sesamfrön
Minipaj med Västerbotten & picklad kantarell
Halstrad fjordlax, rättika & sojadressing
Rödbetor med chèvre & honung
Seriously strong cheddar med rostade pumpafrön & fikonmarmelad
Lättrökt ankbröst med rödlöksmarmelad & aioli
Sotad pilgrimsmussla med brynt blomkålscrème
Elwings Noga utvalda brödkorg (surdegsbröd, knäcke & Elwings mörka)
Ekologiskt smör

Beställ i god tid men senast tre vardagar före leverans. Minsta beställning är 15 portioner per buffé. Moms och frakt tillkommer på samtliga priser.

När passar Mingelbuffé eller Plockbuffé?

Buffé är över huvudtaget bra när gästerna har olika preferenser. Var och en kan plocka det den gillar, den som är allergisk kan låta bli att ta för sig av sådan som han/hon inte tål. Det finns alltid något att prata om när man bjuder på den här buffén, då den skapar nyfikenhet. Den består av många spännande små rätter, flera serverade i portionsglas/koppar.