fbpx
 

Catering Stockholm leveransområden

Lika bra hela vägen fram – våra leveransområden

När du beställer catering från oss erbjuder vi leverans av cateringmat varm som kall fram till den plats där du tillsammans med dina gäster ska avnjuta din beställning. Vi brukar säga att vi står för “Catering på riktigt”. I det ingår bland annat att just ge professionell service hela vägen fram. Det innebär leverans i fräscha cateringbilar som har kylagreggat för att klara av att hålla korrekt temperatur ända till din dörr. Om det är varm mat som levereras kommer maten i värmeboxar. Oavsett vad det är för typ av mat så ser vi till att rätt temperatur hålls enligt lagar och regler. Självklart också för att kvaliteten på det vi levererar ska vara hög.

Vi har trevliga chaufförer som har bra lokalkännedom, är väl förberedda för att leverera just din beställning och som har dina kontaktuppgifter om några frågor skulle uppstå på vägen.

Vi levererar över hela Stockholm från våra lokaler i Solna måndag till och med fredag mellan klockan 8.00 och 17.00 enligt ordinarie prislista. Övrig tid enligt offert. 

Om så önskas kan du hämta din beställning hos oss. Tänk dock på att du själv tar ansvar för leveransen från det att den lämnar våra lokaler. Vi packar maten i backar, hör efter med oss i förväg hur mycket plats du behöver i en bil för att hämta.

Har du frågor kring leverans av catering? Tveka inte att kontakta oss!

Kontakt