fbpx

Lediga jobb – jobba hos oss på Elwing & Co. Catering

Vi på Elwing & Co. är ett glatt gäng som brinner för mat, service och event.

Är du intresserad av att jobba med oss? Håll utkik här på sidan efter kommande tjänster! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nyfikna, serviceinriktade och engagerade personer så vill du skicka en spontanansökan är du varmt välkommen att höra av dig till ansokan@elwingcatering.se. Ange “Spontanansökan” i ämnesraden.

Kökschef sökes – NY! 2021-06-01
Var med oss och starta upp på riktigt igen efter denna speciella tid! Vi söker en yrkesstolt, kreativ, organisatorisk kökschef som har minst 8 års vana från restaurangbranschen samt dokumenterad ledarskapserfarenhet och kan inspirera medarbetarna. Tidigare erfarenhet av catering är en stor fördel. Du är noggrann och lösningsinriktad. Mycket av jobbet handlar om planering, logistik och kommunikation och självklart god mat. Tidigare erfarenhet av ekonomiskt ansvar och kalkylering är nödvändig. Du har även god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet. B-körkort är önskvärt. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid vardagar. Läs mer här.

Kallskänka sökes – NY! 2021-06-01
Var med oss och starta upp på riktigt igen efter denna speciella tid! Vi söker en erfaren kallskänka med minst 5 års yrkesvana och erforderlig utbildning till vårt cateringkök. Du är yrkesskicklig, noggrann och lagar mat med hjärtat. Läs mer här.

Kock alternativt förstekock sökes – NY! 2021-06-04
Var med oss och starta upp på riktigt igen efter denna speciella tid! Vi söker en erfaren kock alternativt förstekock med minst 4 års yrkesvana och erforderlig utbildning till vårt cateringkök. Du är yrkesskicklig, noggrann och lagar mat med hjärtat. Läs mer här.

Restaurangchef till Berwaldhallen sökes – NY!2021-06-01
Var med oss och starta upp på riktigt igen efter denna speciella tid! Vi söker dig som längtar efter en kul utmaning och har minst 4 års arbetslivserfarenhet inom branschen samt dokumenterad tidigare erfarenhet av arbetsledning. Läs mer här.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kontakt