Lediga jobb – jobba hos oss på Elwing & Co. Catering

Vi på Elwing & Co. är ett glatt gäng som brinner för mat, service och event.

Är du intresserad av att jobba med oss? Håll utkik här på sidan efter kommande tjänster! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nyfikna, serviceinriktade och engagerade personer så vill du skicka en spontanansökan är du varmt välkommen att höra av dig till ansokan@elwingcatering.se. Ange “Spontanansökan” i ämnesraden.

Lediga tjänster

Chaufför (2019-05-01)

Är du chauffören som brinner för ditt yrke och vill vara med och ta oss framåt i vår resa inom cateringvärlden? Har du körvana i Stockholmstrafiken? Kanske erfarenhet från lätt lastbil? Gillar du mat och service? Du har fötterna på jorden, är noggrann, strukturerad, positiv och vill utvecklas. Blir du nyfiken? Hör av dig så bokar vi ett möte.

Tjänsten är 80% med möjlighet till mer tid. Normal arbetstid är dagtid måndag till fredag. Jobb på kvällar och helger kan förekomma. Provanställning tillämpas. Vi har kollektivavtal.

Är du intresserad? Skicka ditt CV, ett personligt brev och gärna ett nytaget foto till ansokan@elwingcatering.se och skriv “Chaufför 2019” i ämnesraden.

Skiftledare till Bar & Café Berwald (2019-03-25)

Är du vår nästa stjärna? Vill du jobba med en kul utmaning, har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom branschen och dokumenterad tidigare erfarenhet av arbetsledning? Då ska du söka vår tjänst som skiftledare för Bar & Café Berwald!

Du är snabb, noggrann, strukturerad, positiv och vill utvecklas. Du kommer att leda och arbeta tillsammans med ett proffsigt, ungt och glatt team som ser fram emot att jobba med dig!

Du kommer att jobba tillsammans med vår restaurangchef för Bar & Café Berwald. Du är en serviceälskande teamledare och inspiratör som kan leda ditt skiftteam att överträffa kundernas och uppdragsgivarens förväntan. Du arbetar i driften i vår servering som håller öppet i samband med konsert på Berwaldhallen, cirka 140 konserter per år och mellan 600-1300 gäster samtidigt. Vi ser att du är noggrann, mål- och utvecklingsinriktad samt lyhörd och har god kommunikationsförmåga.

Varaktighet, arbetstid
Tjänsten är 80% med möjlighet till mer tid. Arbetet är oregelbundet och följer i stort konsertkalendern på Berwaldhallen. Provanställning tillämpas.

Är du intresserad? Skicka ditt CV, ett nytaget foto och ett personligt brev till ansokanberwald@elwingcatering.se och skriv “Skiftledare 2019” i ämnesraden.

Rutinerad serveringspersonal till cateringuppdrag (2019-03-22)

Är du en servicestjärna? Vi söker ansvarsfull och serviceinriktad serveringspersonal. Vi ser att du har minst 2 års serveringsvana, sätter gästen i första hand och att du är noggrann, entusiastisk och strukturerad. Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger.

Är du intresserad? Skicka ditt CV, ett nytaget foto och ett personligt brev till ansokan@elwingcatering.se och skriv “Servis 2019” i ämnesraden.

Kock till vår catering (2019-01-16)

Är du en duktig kock som brinner för mat? Kom till oss!

Du är en nyfiken, noggrann och positiv person med några års erfarenhet från branschen. Du har en bred grund att stå på och är både driven och målmedveten. Du står för hög kvalité och är yrkesskicklig. Vi tror att mat och smaker är ett stort intresse hos dig.

Vi ser gärna att du jobbat med mat från världens alla hörn och är bekväm med att ha ett brett och varierande arbete. Du är inte rädd för att hugga i och du är en teamplayer. Du är med i vårt hållbarhetsarbete.

Tidigare erfarenhet av catering är meriterande. Du får gärna ha körkort. Intervjuer sker löpande så sök direkt om tjänsten låter intressant!

Varaktighet, arbetstid
Tjänsten är heltid. Normal arbetstid är dagtid måndag till fredag. Jobb på kvällar och helger kan förekomma. Provanställning tillämpas.

Är du intresserad? Skicka ditt CV, ett nytaget foto och ett personligt brev till ansokan@elwingcatering.se och skriv “Kock 2019” i ämnesraden.

Kontakt

Skicka förfrågan

x