fbpx

Lediga jobb – jobba hos oss på Elwing & Co. Catering

Vi på Elwing & Co. är ett glatt gäng som brinner för mat, service och event.

Är du intresserad av att jobba med oss? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nyfikna, serviceinriktade och engagerade personer så vill du skicka en spontanansökan är du varmt välkommen att höra av dig till ansokan@elwingcatering.se. Ange “Spontanansökan” i ämnesraden. Här nedan ser du vad vi söker just nu, välkommen med din ansökan!

Erfaren servispersonal/hovmästare – ALLTID AKTUELL!
Vill du bli en Elwingambassadör? Vi söker servicestjärnor som har långvarig vana. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (gärna med foto) till ansokan@elwingcatering.se (rubricera ansökan “Hovmästare”). Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass.

Serveringspersonal ALLTID AKTUELL!
Vill du bli en Elwingambassadör? Vi söker servicestjärnor som har minst 2 års vana. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (gärna med foto) till ansokan@elwingcatering.se (rubricera ansökan “Servis”). Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass.

Cafébiträden till Berwaldhallen ALLTID AKTUELL!
Vi söker servicestjärnor som har café- och eller kassavana. Kanske pluggar du och vill ha ett kul extrajobb en eller ett par kvällar i veckan. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass. Berwaldhallen ger cirka 130 konserter per år och då håller vi caféet öppet. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (rubricera ansökan “Cafébiträde”) till ansokanberwald@elwingcatering.se

 

Kontakt