fbpx

Lediga jobb – jobba hos oss på Elwing & Co. Catering

Vi på Elwing & Co. är ett glatt gäng som brinner för mat, service och event.

Är du intresserad av att jobba med oss? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nyfikna, serviceinriktade och engagerade personer så vill du skicka en spontanansökan är du varmt välkommen att höra av dig till ansokan@elwingcatering.se. Ange “Spontanansökan” i ämnesraden. Här nedan ser du vad vi söker just nu, välkommen med din ansökan!

Husfru/samordnare (Fast tjänst) – 2023-09-21 NY!

Här finns tjänsten för dig med serveringsbakgrund och som vill ha ett omväxlande och kul jobb! Arbetet innebär i huvudsak att du på dagtid ansvarar för och sköter planering och packning av serveringsdetaljer, dekorationer, dryck, kläder m m för våra cateringuppdrag. Du kommer också att arbeta på uppdrag dag- & kvällstid ute hos våra kunder bl a för att lära känna de lokaler vi ofta arbetar i. Precis som alla andra i organisationen är du med och täcker upp för kollegor när det behövs, t ex kan du ta emot cateringbokningar på telefon.

Du är självständig, systematisk, flexibel, social, fokuserad, mycket noggrann och kan arbeta med flera saker samtidigt. Förutom ordningssinne behöver du ha mycket god erfarenhet från serveringsyrket. Du måste ha minst B-körkort. Tjänsten kan anpassas 80-100% efter överenskommelse.

Sök nu om du är intresserad, intervjuer kommer att genomföras löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (rubricera ansökan “Husfru/Samordnare 2023”) till ansokan@elwingcatering.se

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/28065830

Skiftledare Café Berwald (Fast tjänst deltid) – 2023-09-21 NY!

Klarar du av att leverera förstklassig service samtidigt som du har många bollar i luften? Är du den som vill leda dina medarbetare framåt, känner dig trygg i dig själv och strävar efter att alltid uppnå resultat? Då har du möjlighet att arbeta i ett glatt team i en unik miljö på en av Sveriges största konserthallar med världsberömda musiker!

Vi söker dig med arbetslivserfarenhet från café/restaurang som vill jobba i vårt proffsiga, unga team på Berwaldhallen i Stockholm. Du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad, positiv och vill utvecklas. Du tycker om att jobba i högt tempo och ger personlig service i ditt möte med gästen. Som skiftledare är du “sidekick” till enhetchefen och har kapacitet att leda arbetet på egen hand före, under och efter konsert. Du motiverar dina medarbetare (cafébiträden) genom en positiv attityd och tillsammans får ni driften att fungera. Du ansvarar även för att vägleda, instruera samt coacha medarbetarna till ett bra team så att de har de bästa förutsättningarna att ge våra gäster en trevlig helhetsupplevelse.

Arbetet utförs i huvudsak i driften, i våra serveringar som håller öppet i samband med konsert på Berwaldhallen samt till viss del på vårt huvudkontor i Solna då du jobbar med vissa administrativa arbetsuppgifter. Våra serveringar öppnar två timmar före konsertstart och vi har också servering när det är paus. Berwaldhallen genomför cirka 130 konsertarrangemang per år under höst och vår (sommarstängt). Arbetet är oregelbundet och förlagt till eftermiddagar/kvällar/helger. Tjänsten är cirka 70-80% men möjlighet finns att jobba mer om så önskas.

Läs mer om konserterna på https://www.berwaldhallen.se/ och https://www.cafeberwald.se/

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag, så är du intresserad sök nu!

Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (rubricera ansökan “Skiftledare 2023”) till ansokan@elwingcatering.se

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/28065787

Kock till catering (Fast tjänst) 
Vill du jobba med vårt superkompetenta team i köket? Vi söker dig som har restaurangutbildning och som har minst 3 års vana från restaurang eller catering. Du är noggrann, positiv och är yrkesskicklig. Variationen på maten är stor hos oss och vi lägger stort fokus på kvalitet, hållbarhet och nytänkande.Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till ansokan@elwingcatering.se (rubricera ansökan “Kock till catering”). Har du B-körkort är detta ett plus. Tjänsten är heltid och förlagd hos oss i Solna i vårt produktionskök/huvudkontor.

Erfaren servispersonal/hovmästare – ALLTID AKTUELL!
Vill du bli en Elwingambassadör? Vi söker servicestjärnor som har långvarig vana. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (gärna med foto) till ansokan@elwingcatering.se (rubricera ansökan “Hovmästare”). Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass.

Serveringspersonal ALLTID AKTUELL!
Vill du bli en Elwingambassadör? Vi söker servicestjärnor som har minst 2 års vana. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (gärna med foto) till ansokan@elwingcatering.se (rubricera ansökan “Servis”). Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass.

Cafébiträden till Berwaldhallen ALLTID AKTUELL!
Vi söker servicestjärnor som har café- och eller kassavana. Kanske pluggar du och vill ha ett kul extrajobb en eller ett par kvällar i veckan. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass. Berwaldhallen ger cirka 130 konserter per år och då håller vi caféet öppet. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (rubricera ansökan “Cafébiträde”) till ansokanberwald@elwingcatering.se

 

Kontakt