Lediga jobb – jobba hos oss på Elwing & Co. Catering

Vi på Elwing & Co. är ett glatt gäng som brinner för mat, service och event.

Är du intresserad av att jobba med oss? Håll utkik här på sidan efter kommande tjänster! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nyfikna, serviceinriktade och engagerade personer så vill du skicka en spontanansökan är du varmt välkommen att höra av dig till ansokan@elwingcatering.se. Ange “Spontanansökan” i ämnesraden.

Lediga tjänster

Vikariat 1:e Kock till vår catering (2019-11-01)

Vi söker en 1:e kock som vill jobba heltid med oss i Solna med start i februari 2020 och t o m 1 september 2020 (vi har stängt 5 veckor under sommaren så då kommer du att ha semester). Tjänsten är ett vikariat för en person i vårt team som skall vara pappaledig.

Du har minst 4 års erfarenhet inom restaurang eller catering, du är noggrann, positiv står för hög kvalité och är yrkesskicklig. Tidigare erfarenhet av catering är meriterande. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid vardagar. Variationen på maten är stor och vi lägger stort fokus på kvalitet, hållbarhet och nytänkande. Ibland jobbar vi ute på event vilket innebär kontakt med gäster och vår härliga servispersonal.

Intervjuer sker löpande så sök direkt om tjänsten låter intressant!

Varaktighet, arbetstid
Tjänsten är heltid. Normal arbetstid är dagtid måndag till fredag. Jobb på kvällar och helger kan förekomma. Tidsbegränsad anställning med start i februari 2020 och t o m 1 september 2020 (vi har stängt 5 veckor under sommaren så då kommer du att ha semester). Tjänsten är ett vikariat för en person i vårt team som skall vara pappaledig.

Är du intresserad? Skicka ditt CV, ett nytaget foto och ett personligt brev till ansokan@elwingcatering.se och skriv “Vik 1:e kock 2020” i ämnesraden.

Fler skiftledare till Bar & Café Berwald (2019-11-01)

Är du vår nästa stjärna? Vill du jobba med en kul utmaning, har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom branschen och dokumenterad tidigare erfarenhet av arbetsledning? Då ska du söka till skiftledare för Bar & Café Berwald!

Du är snabb, noggrann, strukturerad, positiv och vill utvecklas. Du kommer att leda och arbeta tillsammans med ett proffsigt, ungt och glatt team som ser fram emot att jobba med dig!

Du kommer att jobba tillsammans med vår restaurangchef för Bar & Café Berwald. Du är en serviceälskande teamledare och inspiratör som kan leda ditt skiftteam att överträffa kundernas och uppdragsgivarens förväntan. Du arbetar i driften i vår servering som håller öppet i samband med konsert på Berwaldhallen, cirka 140 konserter per år och mellan 600-1300 gäster samtidigt. Vi ser att du är noggrann, mål- och utvecklingsinriktad samt lyhörd och har god kommunikationsförmåga.

Varaktighet, arbetstid
Tjänsten är 30%-80% med möjlighet till mer tid. Arbetet är oregelbundet och följer i stort konsertkalendern på Berwaldhallen. Provanställning tillämpas alternativt är detta ditt extrajobb (du kanske pluggar) och du arbetar enstaka dagar.

Är du intresserad? Skicka ditt CV, ett nytaget foto och ett personligt brev till ansokanberwald@elwingcatering.se och skriv “Skiftledare 2019” i ämnesraden.

Rutinerad serveringspersonal till cateringuppdrag (2019-11-01)

Är du en servicestjärna? Vi söker ansvarsfull och serviceinriktad serveringspersonal. Vi ser att du har minst 2 års serveringsvana, sätter gästen i första hand och att du är noggrann, entusiastisk och strukturerad. Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger.

Är du intresserad? Skicka ditt CV, ett nytaget foto och ett personligt brev till ansokan@elwingcatering.se och skriv “Servis 2019” i ämnesraden.

Kontakt