fbpx

Lediga jobb – jobba hos oss på Elwing & Co. Catering

Vi på Elwing & Co. är ett glatt gäng som brinner för mat, service och event.

Är du intresserad av att jobba med oss? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nyfikna, serviceinriktade och engagerade personer så vill du skicka en spontanansökan är du varmt välkommen att höra av dig till ansokan@elwingcatering.se. Ange “Spontanansökan” i ämnesraden. Här nedan ser du vad vi söker just nu, välkommen med din ansökan! Alla tjänsterna tillsätts i augusti och kommer att finnas hos arbetsförmedlingen i början av augusti, men det går bra att söka redan nu.

Projektledare/säljare catering/event (Fast tjänst) – NY! 2022-10-05
Vi söker en innesäljare och projektledare till catering/event. Din bakgrund är från catering-/restaurangbranschen, du har ett gediget intresse för mat, dryck och logistik. Du jobbar kvalitetsmedvetet och du brinner för kundnöjdhet. Dina datorkunskaper är mycket goda och du känner dig trygg att jobba i program som t ex Word, Excel, Caspeco och IZettle. Vi ser att du har tidigare erfarenheter inom catering/event. Denna tjänst kräver flytande kunskaper i svenska både i tal och skrift samt att du även behärskar engelska i tal och skrift. Din arbetsmoral är hög, du är noggrann och jobbar organiserat och strukturerat.

Du kommer att jobba direkt mot våra kunder och ta emot enklare bokningar, göra offerter samt följa upp genomförda cateringjobb. Uppdragen kan vara allt från enklare cateringleveranser till större event/arrangemang där du är med och säkerställer att våra uppdrag håller en hög servicenivå. Du får ta ett helhetsansvar från offert till genomförande med allt vad det innebär. Utöver våra dagliga bokningar kommer du även att arbeta med administrativa uppgifter. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda till dagtid vardagar men vissa kvällar/helger förekommer när du är med och genomför vissa av våra cateringuppdrag. Tjänsten tillsätts snarast och intervjuer sker löpande, så sök omgående om du är nyfiken på detta jobb! Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (rubricera ansökan “Projektledare”) till ansokan@elwingcatering.se

Biträdande restaurangchef/Skiftledare till Berwaldhallen (Fast tjänst)
Vi söker en servicestjärna som vill jobba som biträdande restaurangchef/Skiftledare och som har dokumenterad restaurang- och ledarskapsvana. Som biträdande restaurangchef jobbar du i team med enhetsansvarig och ni motiverar era medarbetare genom en positiv attityd och tillsammans får ni den dagliga driften att fungera professionellt med hög servicenivå. I jobbet ingår att vägleda, instruera samt coacha medarbetarna till ett bra team så att våra gäster får en trevlig helhetsupplevelse. Arbetet utförs mestadels i driften, i våra serveringar som håller öppet i samband med konsert på Berwaldhallen samt till viss del på vårt huvudkontor på Anderstorpsvägen i Solna då du jobbar med administrativa arbetsuppgifter. Detta är en deltidsanställning på cirka 80-90 procent som kan bli mer. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Berwaldhallen ger cirka 130 konserter per år och då håller vi caféet öppet, vi håller helt stängt under sommaren cirka 7-8 veckor. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (rubricera ansökan “Biträdande restaurangchef”) till ansokanberwald@elwingcatering.se

Kock till catering (Fast tjänst) 
Vill du jobba med vårt superkompetenta team i köket? Vi söker dig som har restaurangutbildning och som har minst 3 års vana från restaurang eller catering. Du är noggrann, positiv och är yrkesskicklig. Variationen på maten är stor hos oss och vi lägger stort fokus på kvalitet, hållbarhet och nytänkande.Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till ansokan@elwingcatering.se (rubricera ansökan “Kock till catering”). Har du B-körkort är detta ett plus. Tjänsten är heltid och förlagd hos oss i Solna i vårt produktionskök/huvudkontor.

Erfaren servispersonal/hovmästare  
Vill du bli en Elwingambassadör? Vi söker servicestjärnor som har långvarig vana. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (gärna med foto) till ansokan@elwingcatering.se (rubricera ansökan “Hovmästare”). Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass.

Serveringspersonal  
Vill du bli en Elwingambassadör? Vi söker servicestjärnor som har minst 2 års vana. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (gärna med foto) till ansokan@elwingcatering.se (rubricera ansökan “Servis”). Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass.

Cafébiträden till Berwaldhallen ALLTID AKTUELL!
Vi söker servicestjärnor som har café- och eller kassavana. Kanske pluggar du och vill ha ett kul extrajobb en eller ett par kvällar i veckan. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass. Berwaldhallen ger cirka 130 konserter per år och då håller vi caféet öppet. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (rubricera ansökan “Cafébiträde”) till ansokanberwald@elwingcatering.se

 

Kontakt