fbpx

Lediga jobb – jobba hos oss på Elwing & Co. Catering

Vi på Elwing & Co. är ett glatt gäng som brinner för mat, service och event.

Är du intresserad av att jobba med oss? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nyfikna, serviceinriktade och engagerade personer så vill du skicka en spontanansökan är du varmt välkommen att höra av dig till ansokan@elwingcatering.se. Ange “Spontanansökan” i ämnesraden. Här nedan ser du vad vi söker just nu, välkommen med din ansökan!

Operativ projektledare/säljare catering/event (Fast tjänst) – 2023-03-13
Vi söker en innesäljare och projektledare till catering/event. Din bakgrund är från catering-/restaurangbranschen, du har ett gediget intresse för mat, dryck och logistik. Du jobbar kvalitetsmedvetet och du brinner för kundnöjdhet. Dina datorkunskaper är mycket goda och du känner dig trygg att jobba i program som t ex Word, Excel, Caspeco, Waiteraid och IZettle. Vi ser att du har tidigare erfarenheter inom catering/event. Denna tjänst kräver flytande kunskaper i svenska både i tal och skrift samt att du även behärskar engelska i tal och skrift. Din arbetsmoral är hög, du är noggrann och jobbar organiserat och strukturerat. Du är en kommunikativ teamplayer.

Du kommer att jobba direkt mot våra kunder och ta emot enklare bokningar, göra offerter samt följa upp genomförda cateringjobb. Uppdragen kan vara allt från enklare cateringleveranser till större event/arrangemang där du är med och säkerställer att våra uppdrag håller en hög servicenivå. Du får ta ett helhetsansvar från offert till genomförande med allt vad det innebär. Utöver våra dagliga bokningar kommer du även att arbeta med administrativa uppgifter. Arbetstiderna är i huvudsak förlagda till dagtid vardagar men vissa kvällar/helger förekommer när du är med och genomför vissa av våra cateringuppdrag. Tjänsten tillsätts snarast och intervjuer sker löpande, så sök omgående om du är nyfiken på detta jobb! Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (rubricera ansökan “Projektledare”) till ansokan@elwingcatering.se

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/27282873

Unik kombinationstjänst! Inventory manager/shift leader (Fast tjänst deltid eller heltid) – 2023-03-13
Arbetet som “Inventory Manager catering/shifleader Bar & Café Berwald” är en kombinationstjänst. Den innebär dels att ansvara och planera för att våra kunder får det de behöver för att genomföra sitt arrangemang. I den andra delen är du sidekick till vår enhetsansvariga på våra enheter på Berwaldhallen. Vi söker en servicestjärna som har dokumenterad restaurang- och ledarskapsvana.

Du arbetar som bas i huvudsak på dagtid vardagar, du kommer även att arbeta ute hos våra kunder på uppdrag där du är med och dukar upp, serverar och ger våra kunder den bästa tänkbara service. Det är viktigt att du lär känna alla de olika festlokaler som vi har uppdrag i för att du ska kunna medverka till att rätt saker kommer med till rätt uppdrag. Du har ansvar för och sköter planering och packning av serveringsdetaljer, dekorationer, dryck, kläder, förbrukningsmaterial m m för våra catering-/eventuppdrag. I arbetet ingår att sköta vissa administrativa och operativa arbetsuppgifter som har med verksamheten på Berwaldhallen att göra. När du hinner är du och jobbar med teamet när det är konsert (vilket det är cirka 140 ggr per år), arbetstiden är oregelbunden och kan innebära kvällar och helger. Du har även inköpsansvar inom området Inventory manager som kläder, dryck, serveringsdetaljer m m.

I viss mån kommer du att kunna påverka ditt eget schema utifrån hur vår beläggning och våra uppdrag ser ut. Vi värdesätter att du är en person som har förmågan att skapa trivsel med en känsla för detaljer. Du är självständig, systematisk, fokuserad, ekonomiskt sinnad, noggrann, har sinne för färg och form och kan arbeta med flera saker samtidigt. Förutom ordningssinne behöver du ha god erfarenhet från serveringsyrket. B-körkort är en stor fördel vilket skapar större möjligheter i att medverka på flera av våra cateringuppdrag.

Tjänsten kan anpassas till mellan 70-100% efter överenskommelse och ditt behov. Berwaldhallen ger cirka 140 konserter per år och då håller vi caféet öppet, vi håller helt stängt under sommaren cirka 7-8 veckor. Cateringverksamheten är vanligen stängd under juli månad cirka 5 veckor. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (rubricera ansökan “Inventory manager/Shift leader” 2023) till ansokan@elwingcatering.se

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/27282754 

Kock till catering (Fast tjänst) 
Vill du jobba med vårt superkompetenta team i köket? Vi söker dig som har restaurangutbildning och som har minst 3 års vana från restaurang eller catering. Du är noggrann, positiv och är yrkesskicklig. Variationen på maten är stor hos oss och vi lägger stort fokus på kvalitet, hållbarhet och nytänkande.Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till ansokan@elwingcatering.se (rubricera ansökan “Kock till catering”). Har du B-körkort är detta ett plus. Tjänsten är heltid och förlagd hos oss i Solna i vårt produktionskök/huvudkontor.

Erfaren servispersonal/hovmästare – ALLTID AKTUELL!
Vill du bli en Elwingambassadör? Vi söker servicestjärnor som har långvarig vana. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (gärna med foto) till ansokan@elwingcatering.se (rubricera ansökan “Hovmästare”). Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass.

Serveringspersonal ALLTID AKTUELL!
Vill du bli en Elwingambassadör? Vi söker servicestjärnor som har minst 2 års vana. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (gärna med foto) till ansokan@elwingcatering.se (rubricera ansökan “Servis”). Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass.

Cafébiträden till Berwaldhallen ALLTID AKTUELL!
Vi söker servicestjärnor som har café- och eller kassavana. Kanske pluggar du och vill ha ett kul extrajobb en eller ett par kvällar i veckan. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger. Det är en behovsanställning och du kan tacka ja eller nej till pass. Berwaldhallen ger cirka 130 konserter per år och då håller vi caféet öppet. Sök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev (rubricera ansökan “Cafébiträde”) till ansokanberwald@elwingcatering.se

 

Kontakt