Fest & Event – vi är din partner

Ditt utmärkta event

Vi tar gärna totalansvar för hela ditt event. Det innebär att vi hjälper till med lokaler, möblering, bokning av artister, personal, busstransporter och annat som behövs förutom självklart mat och dryck. Vi ser till att du uppnår syftet med ert arrangemang på ett professionellt sätt. Logistiken kring event är en av våra främsta styrkor.

Vi har genomfört många större företagsevenemang både i Stockholm och runt om i landet. Festligheterna ska integreras med det budskap ni vill förmedla t ex vid en kick-off.

Baluns, bjudning, party, bankett, jippo, gala eller helt enkelt “bara” fest?

Ägna dig åt dina gäster. Ägna dig åt att njuta av maten och drycken. Ägna dig åt att få ut ditt budskap. Låt oss sköta resten. Då gör vi båda det vi är bäst på. Utifrån dina önskemål sätter vi ihop ett innehåll i festen som passar för de behov ni har.

För att ge dig en idé om hur en fest kan se ut ska vi ge dig ett exempel.

Elwing & Co. Samarbetar med Konstakademien. Konstakademien grundades 1735 och var till en början främst en skola för teckning efter levande modell men blev även en sammanslutning av etablerade konstnärer.

Konstakademien passar lika bra för: små som stora sällskap, sittande middagar, musikaliska och/eller konstnärliga evenemang. Det passar även för dig som söker en exklusiv miljö med enorm historia i väggarna och både traditionell och modern konst och kultur. Det här är lokalen för dig som söker något alldeles extra. Vad sägs om att ha en middag mitt i en pågående utställning? Med spännande konstobjekt för gästerna att vila ögonen på. Kanske en exklusiv styrelsemiddag i det vackra biblioteket omringad av böcker i ämnena konst och kultur. Det går att kombinera eller komplettera arrangemanget med en guidning efter eget önskemål.

För tillgänglighet och visning av lokalen kontakta oss på 08-51 48 48 80. Ansvarig för visningar av lokalen hos Elwing & Co. är Urban Thorslund.

Vad kostar då kalaset?

Mingelmeny

Västerbottenpaj toppad med syltad kantarell
Salmalax med rättika & citronsoja (serveras i glas)
Majskycklingballotin med aprikoscrème
Mörkt bröd med getostcrème & rostade solrosfrön
Ananasspett med rostad cocos
Miniolivmuffins med färskost, parmesanost & soltorkade tomater

Catering inkl, förtäring, dekorationer, personal samt hyrgods (60-150 personer). Vid mindre grupper begär separat offert! 390 kr/p

Dryck

Mousserande vin från 50 kr/gl
Vitt vin/rött vin från 50 kr/gl
Starköl t ex Wisby pilsner/Mariestad/Heineken 35 kr/fl
Grefve Pehrs äppelmust från gränna (alkoholfritt) 20 kr/gl
Mineralvatten 17 kr/fl

Dryckeessorter kan naturligtvis anpassas efter önskemål.

Lokalhyra

För prisuppgift på  lokalhyra, vänligen kontakta oss på 08-51 48 48 80

Nyfiken? Kontakta oss för en offert för just din fest.

Kontakt