fbpx

Om Elwing & Co. Catering – cateringföretag i Stockholm

Vi har förmånen att leverera catering till företag och privatpersoner och har samarbetsavtal med flera konferensanläggningar, företag och festlokaler i Stockholm. Vi har också cateringavtal med flera organisationer och företag bland annat Karolinska Institutet, KTH och ECDC. Under våren 2012 var vi leverantörer gällande all catering till Stockholms Stadshus, vilket var ett mycket spännande och prestigefullt uppdrag. Sedan 2014 driver vi Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm. Vi är också på Kungliga Konstakademien. Kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för ditt företag!

Vår vison

God mat av god kvalitet. Duktig personal som ger dig det där extra. En upplevelse utöver det vanliga. Det vill vi ge dig. Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda. Du ska få det du vill ha, i stort som smått.

För att vi ska kunna ge dig det du vill ha måste vi förstå vad du söker. Det är vår uppgift att ställa rätt frågor. Vår långa branscherfarenhet hjälper oss att tillmötesgå dina önskemål. Du ska kunna lita på oss som din leverantör.

Kontakt