fbpx
 

Hyrgods av alla de slag

Behövs hyrgods i lokalen?

Ibland har du inte allt som behövs till festen, då fixar vi det! Vi tillhandahåller i samråd med dig allt som behövs till ditt arrangemang. Hyr du lokalen via oss så vet vi hur lokalen är beskaffad i grundutförande vid förhyrning och vi hjälper dig då att komplettera det som eventuellt behövs men inte finns där ännu. Om ditt evenemang är på annan plats än en vi har förmedlat diskuterar vi gärna tillsammans med dig för att komma fram till en bra kombination av hyrgods.

Nej, du behöver inte diska hyrgods

När du hyr av oss slipper du tänka på allt och du behöver inte diska efter dig, vi löser det. Kanske är det bättre i vissa fall att använda engångsmaterial som engångsglas, papptallrikar och engångsmuggar. Vi jobbar då företrädesvis med miljövänliga produkter t ex glas av majsstärkelse. Våra egna engångskaffemuggar i pappersmaterial är FSC-märkta vilket innebär att råvaran till dem kommer ifrån ett hållbart skogsbruk.

Gör det vackrare med hyrgods – titta på våra miljövänliga dekorationer

När det gäller dekorationer så jobbar vi med alla möjliga olika varianter t ex isskulpturer, juldekorationer, skärmväggar, palmer, påskris, färska blommor men också med vackra, säsongsbetonade uppsättningar av sidenblommor för dig som vill tänka miljövänligt och dessutom spara en hel del pengar. Du hyr då uppsättningen av oss, finns från golvuppsättningar till småuppsättningar för ståbord. Här på hemsidan hittar du ett litet axplock av hyrgods som vi kan hjälpa till med. Vi kan ordna så mycket mer. Också det som är lätt att glömma, t ex sopställningar. Kontakta oss för offert på hyra av ytterligare artiklar.Kontakt