fbpx
 

Serveringspersonal

Serveringstjänster är inte enkelt

Vi arbetar med en fast personalstab och dessutom med ett stort antal duktiga kockar, servitriser, kallskänkor m m som återkommande arbetar åt oss när vi har hög arbetsbelastning. Det är människor som är professionella, yrkesskickliga, ansvarstagande och serviceinriktade.

Serveringspersonal på Elwings vis

Ibland behöver du hjälp med mer än leverans maten. Då kan vi stå till tjänst med vår duktiga personalstab. Många cateringfirmor arbetar med bemanningsfirmor, vi utbildar och vidareutbildar själva vår servis internt. Våra hovmästare, servitriser, servitörer och nissar har genuina kunskaper inom sina yrkesområden (Okej, nissarna lär sig fortfarande, men de får göra det jobbet de klarar av bra. Vi tycker att man måste få chansen att växa i uppgiften.) Vem diskar på din tillställning?

Har du behov av en sommelier eller barpersonal?

Kanske vill du ha hjälp med vinvalet? Då får du tips och råd från vår sommelier.

Serveringspersonal från 385 kr/timme

Hovmästare/Arbetsledare från 450 kr/timme

Kockar från 495 kr/timme

Projektledare från 550 kr/timme

OB-tillägg* från 75 kr/timme

*OB-tillägg tillkommer mellan 20.00-06.00 måndag-fredag, 16.00-06.00 lördag och 06.00-06.00 söndag.                        

Minsta debitering är 4 timmar och tiden beräknas från och till våra produktionslokaler i Solna. Sociala avgifter och skatter är inkluderade. Alla medarbetare är försäkrade och vi är kollektivanslutna. Projektledning och evenemangsproduktion offereras separat. Alla priser är exklusive moms.Kontakt