fbpx
 

Konstakademien – exklusiva lokaler mitt i city

hyr konstakademien catering

Konstakademien – exklusiva lokaler mitt i city

Hyr lokaler för både hjärta och hjärna – Konstakademien

Konstakademien eller Kungliga Akademien för de fria konsterna ligger i hjärtat av centrala Stockholm på Fredsgatan 12/Jakobsgatan 27C. Konstakademien består av historiska och moderna miljöer i en blandning, med en kulturell atmosfär och exklusiv känsla. Lokalerna är mycket vackra och kommunikationerna till Konstakademien är utmärkta. Lokalerna är fördelade på många olika rum och ger dig stora möjligheter att skapa flera miljöer. Här kan du få allt från chambre separée till pompös mingelyta i Nike-hallen.

Konstakademien samlar konstnärer och arkitekter i obruten kontinuitet sedan 281 år tillbaka och verkar för att konsten och arkitekturen ges den vikt och det stöd som behövs för att fortleva och berika det svenska samhället. Nyckelorden är kunskap, oberoende och långsiktighet. Kontakta oss för fullständiga fakta om lokalen. För tillgänglighet och visning av lokalen kontakta oss på 08-51 48 48 80. Ansvarig för visningar av lokalen hos Elwing & Co. är Urban Thorslund.

Konstakademien passar bra för: små som stora sällskap, sittande middagar, musikaliska och/eller konstnärliga evenemang och dig som söker en exklusiv miljö med enorm historia i väggarna och både traditionell och modern konst och kultur. Det här är för dig som söker något alldeles extra för dig och dina gäster. Vad sägs om att ha en middag mitt i en pågående utställning? Med spännande konstobjekt för gästerna att vila ögonen på. Kanske en exklusiv styrelsemiddag i det vackra biblioteket omringad av böcker i ämnena konst och kultur. Det går att kombinera eller komplettera arrangemanget med en guidning efter eget önskemål.

Gäster mingel

Lokalen har kapacitet för upp till 190 st minglande gäster i ett och samma rum. Vid disponering av flera omkringliggande rum finns möjlighet för upp till 300 st minglande gäster.

Gäster sittande

Lokalen har kapacitet för 150 st sittande gäster i samma rum. Det finns i huset fler lokaler som tar mellan 10 st och 100 st sittande gäster.

Dryck

All dryck levereras av Elwing & Co. Catering.

Tider

Stängning kl. 01.00 går att förlänga mot en extra kostnad till kl. 03.00.

Mat & Catering

All mat levereras av Elwing & Co. Catering

Adress

Fredsgatan 12/Jakobsgatan 27C, 111 52 StockholmKontakt