fbpx
 

Berwaldhallen – vårt andra hem

Så mycket musikalitet och rymd i denna lokal

Denna konserthall med fina foajéer ligger på natursköna Djurgården och har erfarenhet av alla typer av arrangemang, allt från stora orkesterframträdanden, bolagsstämmor och kongresser till soloframträdande och mindre företagssammankomster. Berwaldhallen är Sveriges Radios konserthus och hemmascen för Sveriges Radios Symfoniorkester, Radiokören och Östersjöfestivalen. Här finns plats för 1300 sittande gäster vid konsert och 900 sittande gäster för konferens, med intilliggande spatiösa foajéer där drinkar och mat kan serveras till alla inbjudna. Foajéerna kan också fungera som möteslokaler och för utställningsarrangemang av olika slag och kan hyras. För mer information gå in på Berwaldhallens hemsida.

För tillgänglighet och visning av lokalen kontakta oss på 08-51 48 48 80. Ansvarig för visningar av lokalen hos Elwing & Co. är Calle Elwing.

Berwaldhallen passar bra för: större sällskap, mingel, bolagsstämmor, musikaliska uppträdanden.

Gäster mingel

Lokalen har kapacitet för 1.300 st minglande gäster fördelat på tre foajéer på tre våningsplan.

Gäster sittande

Lokalen har kapacitet för cirka 500 st sittande gäster. Ytan är fördelad på tre våningsplan i tre foajéer, det får plats ca 170 sittande gäster i vardera. Konsertlokalen har kapacitet för 1.300 personer (ingen förtäring av mat och dryck i konsertlokalen).

Dryck

All dryck levereras av Elwing & Co. Catering. Vi erbjuder alla sorters drycker och har fullständiga rättigheter.

Tider

Stängning kl. 01.00

Mat & Catering

All mat levereras av Elwing & Co. Catering

Adress

Dag Hammarskjölds väg 3, 115 27 StockholmKontakt