fbpx
 

Nacka Strandsmässan

Nacka Strandsmässan var en gång en bilfabrik

Nacka Strandsmässan är en kreativ och inspirerande mötesplats för både event, mässor och konferenser. Möjligheterna är många, bara fantasin sätter gränser. Det finns väldigt bra förutsättningar, oavsett om du skall samla den lilla ledningsgruppen, hela företaget eller faktiskt hela branschen. Huset inrymmer inspirerande miljöer för alla tillfällen och alla typer av sammankomster. De två största fabrikslokalerna är 2300 kvm respektive 2400 kvm och har en gammal industrikaraktär. Mässan inrymmer också mindre mötesrum med vackra trägolv, lugna färger och bekväma, moderna möbler.

Mat & dryck i Nacka

Maten och drycken har självklart en central betydelse. Vi har möjlighet att servera galamiddagar för tusentals gäster här. Elwing & Co. genomförde senast en stor branchgalamiddag för cirka 700 personer i lokalen.

Boka in ditt nästa seminarium, konferens, utställning, galamiddag eller lansering för en upplevelse utöver det vanliga, i en fantastisk lokal som går att anpassa på ett fenomenalt sätt. Ansvarig för visningar av lokalen hos Elwing & Co. är Urban Thorslund.

Gäster mingel

De två större lokalerna har kapacitet för 2.400 st minglande gäster. Nacka Starndsmässan innefattar även 13 andra lokaler som har en kapacitet för mellan 12 och 300 personer.

Gäster sittande

De två större lokalerna har kapacitet för upp till 2.000 st sittande gäster. Nacka Starndsmässan har även fyra andra lokaler med kapacitet för mellan 100 och 300 sittande gäster.

Dryck

All dryck tillhandahålles av Nacka Strandsmässan

Tider

Stängning kl. 03.00 går att förlänga mot en extra kostnad till kl. 05.00

Mat & Catering

All mat levereras av Elwing & Co. Catering när du bokar lokalen via oss.

Adress

Augustendalstorget 6, 131 52 Nacka StrandKontakt