fbpx
 

Djursholms slott

Djursholms slott – med catering från Elwing & Co.

Djursholms slott ligger beläget i lummiga Djursholm i Danderyds kommun. Slottet har anor från 1400-talet men fick först på 1600-talet sitt nuvarande utseende. Det har varit allt från hem till adelsfamiljer till lantbruksskola och är idag kontor för Danderyds kommun samt en fantastisk festvåning. Dina gäster kan snabbt och enkelt färdas hit, endast 20 minuters bilfärd från Stockholm city och ett stenkast från Stora Värtan. Du och dina gäster kommer att uppleva en middag utöver det vanliga i en fantastisk miljö och disponerar lokalen själva denna dag/kväll. Du kan ta med egen dryck eller lägga till ett dryckespaket. Den går verkligen att skräddarsy just för ditt arrangemang. Har du inte varit här? Läs mer här för att hitta dit.

För tillgänglighet och visning av lokalen Djursholms slott kontakta kommunen direkt på telefon 08-568 910 13 alternativt via mail.

Ansvarig för catering till event i lokalen hos Elwing & Co. är Calle Elwing.

Djursholms slott passar bra för: bröllopssällskap, sittande middagar, begravningssammankomster, jämna fördelsedagar och passar särskilt dig som håller på traditionerna.

Gäster mingel

Lokalen har kapacitet för 140 st minglande gäster.

Gäster sittande

Lokalen har kapacitet för 100 st sittande gäster.

Dryck

Det går att ta med egen dryck till lokalen, men vi har dryckespaket till förmånliga priser att erbjuda. Köper du drycken via oss ser vi till att den kommer kyld och du betalar endast för åtgången mängd.

Tider

För kvälls- och helgbokningar gäller att musik och dans får ske till senast kl. 01.00. Konferens- och festvåningen är sedan tillgänglig till senast kl. 02.00 då slottet ska vara tomt. Dryck går bra att lämna dagen innan.

Mat & Catering

All mat levereras av Elwing & Co. Catering

Adress

Banérvägen 6, 182 63 DjursholmKontakt