Cateringmat för konferensen

Cateringmat för konferensen – överraska deltagarna!

Vad är receptet för en lyckad konferens? Lokalen är viktig, läget, bekvämligheten, servicen, kommunikationerna och den tekniska utrustningen. Maten och förtäringen i övrigt tycker förstås vi på Elwing & Co. är superviktigt! Själva innehållet i konferensen är såklart kärnan. Men det finns så mycket, mycket mer som kan förstärka upplevelsen hos deltagaren av en lyckad konferens. Dina konferensdeltagare kommer ofta till platsen på morgonen. Då finns chans att se till att alla “grundar” med gott, nybryggt kaffe, en smoothie, en smörgås eller en frukt. Då blir det enkelt och kul för deltagaren att fokusera på det som ska avhandlas under dagen.

Pausförtäring

I pausen kommer en ny chans att förstärka den positiva känslan. Bjud på förtäring, kanske något som kan intas stående för att få konferensdeltagarna att cirkulera. Ibland behövs det bara en dryck och det behöver inte nödvändigtvis vara kaffe. Lunchen kommer sedan och då ska alla vara hungriga igen, så det gäller att balansera valet av catering väl.

Hel frukt (säsongens urval) noga_utvalt1 12 kr
Godis till fruktskålen 7 kr
Cake pops 22 kr
Smoothie på frukt & bär (laktosfri) 25 kr
Fruktsallad med lime (i glas med sked) 25 kr
Ananasspett med rostad kokos 25 kr
Elwings konferensbitar (blandade smaker) 30 kr
Chokladboll RAW med dadlar och kokos (VEGAN) 30 kr
Lollos äppelkaka med vaniljcrème, OBS 10 bitar 395 kr
Minicroissant 14 kr
Kanelbulle på surdeg 24 kr
Kardemummabulle på surdeg 24 kr
Wienerbröd med choklad 20 kr
Brownie (gluten- & laktosfri) 24 kr
Morotskaka (gluten- & laktosfri) 24 kr
Chokladcookie 18 kr
Chokladpralin (handgjord) 18 kr
Småkakor, två sorter 12 kr
Elwings chokladbit i papper 6 kr
Liten dessert: Mango – färskost & cocos 45 kr – Serveras i glas 45 kr
Liten dessert: Vit & mörk chokladmousse, ganache & honungsmandel – Serveras i glas 45 kr
Liten dessert: Mascarpone – ingefärscrumble – Serveras i glas 45 kr

Beställ i god tid men senast tre vardagar före leverans. Minsta beställning är 10 portioner per sort. Moms och frakt tillkommer på samtliga priser.

Slutklämmen på konferensen

Vad sägs om ett avslutningsmingel? Också då kan det vara bra att välja att ha det på stående fot så att det uppstår ett naturligt mingel där deltagarna kan knyta ihop det de fått med sig under dagen. Inte alltid dock, det kan lika gärna vara bättre att avsluta med att fira eller att äta en måltid tillsammans sittande.

Placeringen av catering i lokalen

Det kan låta lite fånigt, men placeringen av pausfika, lunch eller annan förtäring är mycket viktig för logistiken. Pausen är ofta kort och det gäller att alla deltagare hinner få det de vill ha och att de får tid till en välbehövlig vila. De ska inte behöva köa i onödan eller bli onödigt fördröjda för att servicen inte är som den ska. Vi kan konferens, låt oss hjälpa dig med din planering. Låt kort sagt cateringförtäringen bli pricken över i:et på din konferens!

Nedan har vi samlat det vi tror att du kan behöva för en lyckad konferensKontakt