Livrustkammaren – när bara det bästa är gott nog

Vad är väl en bal på Slottet?

På Livrustkammaren, Kungliga slottet erbjuder vi arrangemang såsom middagar, mingel, konferenser, julbord & födelsedagar i en fantastisk miljö med mycket historia.

Livrustkammaren ligger i Kungliga Slottet. Ett av Livrustkammarens vackraste rum är Stensalen med utsikt över Logården. Den kan användas för mottagningar för max 150 personer och middagar, max 100 personer. Långt in i Kungliga Slottets djupa källarvalv ligger Hörsalen. Den rymmer 100 personer och passar för föredrag och möten av olika slag, separat eller i samband med hyra av Stensalen. Det finns möjlighet att hyra de vackra vagnshallarna, där kungens vagnar är utställda, för drink före middagen eller kaffe och avec efterår. Max 100 personer får plats i vagnshallarna. För att förhöja din upplevelse rekommenderar vi att kombinera ert arrangemang med en guidad visning av utställningen i Livrustkammaren. Kontakta oss för mer information. Ansvarig för visningar av lokalen hos Elwing & Co. är Nicklas Ernström.

Livrustkammaren passar bra för: mellanstora sällskap, mingel, mottagningar, sittande middagar, konferenser, den som önskar kulturinslag i sitt arrangemang.

Gäster mingel

Lokalen har kapacitet för 150 st minglande gäster (Stensalen eller Hörsalen).

Gäster sittande

Lokalen har kapacitet för 100 st sittande gäster (i Stensalen eller Hörsalen). Kaffe kan om så önskas intas i Vagnshallarna där det också finns kapacitet för 100 st sittande gäster.

Dryck

Det går att ta med egen dryck till lokalen, men vi har dryckespaket till förmånliga priser att erbjuda. Köper du drycken via oss ser vi till att den kommer kyld och du betalar endast för åtgången mängd.

Tider

Stängning kl. 01.00 går att förlänga mot en extra kostnad till kl. 03.00

Mat & Catering

All mat levereras av Elwing & Co. Catering när du bokar lokalen genom oss.

Adress

Slottsbacken 3, 111 30 Stockholm