Lediga jobb – jobba hos oss på Elwing & Co. Catering

Vi på Elwing & Co. är ett glatt gäng som brinner för mat, service och event.

Är du intresserad av att jobba med oss? Håll utkik här på sidan efter kommande tjänster! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nyfikna, serviceinriktade och engagerade personer så vill du skicka en spontanansökan är du varmt välkommen att höra av dig till ansokan@elwingcatering.se. Ange “Spontanansökan” i ämnesraden.

Lediga tjänster

Kock till vår catering (2018-01-01)

Är du en duktig kock som brinner för mat? Har du minst 4 års yrkesvana? Kom till oss! Vi ser att du är en engagerad person med höga ambitioner, du är rak, flexibel, initiativrik, noggrann och kreativ. Du är även lösningsorienterad och gillar att jobba med hållbarhet i fokus. Du gillar ditt yrke och brinner för mat. Tidigare erfarenhet av catering är en fördel.

Varaktighet, arbetstid
Tjänsten är heltid. Normal arbetstid är dagtid måndag till fredag. Jobb på kvällar och helger kan förekomma. Provanställning tillämpas.

Är du intresserad? Skicka ditt CV, ett nytaget foto och ett personligt brev till ansokan@elwingcatering.se och skriv ”Kock 2018” i ämnesraden.

Cafébiträden till Berwaldhallen (2018-01-01)

Är du en servicestjärna? Vi söker ansvarsfull och serviceinriktad cafépersonal.

Vi söker dig med erfarenhet från café/restaurang. Kassa- och servicevana är meriterande. Våra serveringar i Berwaldhallen öppnar två timmar före konsertstart och även servering när det är paus. Arbetet innebär att öppna upp våra barer inför konserterna, Jobba i våra barenheter med försäljning och service. Berwaldhallen genomför cirka 140 konsertarrangemang per år. Vi har även gruppbokningar och eventbokningar som kan ske separat eller i samband med konserterna. Läs mer om konserterna på www.berwaldhallen.se och www.cafeberwald.se

Du är positiv, strukturerad, snabb och tycker om att ge personlig service. Du kommer att arbeta i ett proffsigt, ungt och glatt team som ser fram emot att jobba med dig! Arbetet är oregelbundet och förlagt till eftermiddagar/kvällar/helger enligt Berwaldhallens konsertkalender. Du kan själv välja vilka arbetspass du önskar jobba på.

Vår servering öppnar 2 timmar före varje konsert och har öppet för servering under respektive konserts paus (cirka 140 konserter per år).

Varaktighet, arbetstid
Tjänsten innefattar c:a 14-28 timmar per vecka. Du kan själv välja vilka arbetspass du vill jobba på. Alternativt finns det möjlighet till 50-70% (tidsbegränsad anställning där vi schemalägger).

Är du intresserad? Skicka ditt CV, ett nytaget foto och ett personligt brev till ansokanberwald@elwingcatering.se och skriv ”Café Berwald vår 2018” i ämnesraden.

Rutinerad serveringspersonal till cateringuppdrag (2018-01-01)

Är du en servicestjärna? Vi söker ansvarsfull och serviceinriktad serveringspersonal. Vi ser att du har minst 2 års serveringsvana, sätter gästen i första hand och att du är noggrann, entusiastisk och strukturerad. Har du B-körkort är detta ett plus. Arbetet är oregelbundet och förlagt på dagtid/kvällstid samt helger.

Är du intresserad? Skicka ditt CV, ett nytaget foto och ett personligt brev till ansokan@elwingcatering.se och skriv ”Servis 2018” i ämnesraden.