Jernkontoret – för bästa sammankomsten i stan!

En flexibel lokal för alla typer av sällskap

Jernkontoret ligger i hjärtat av centrala Stockholm på Kungsträdgårdsgatan 10. Lokalerna är fördelade på fyra olika rum och ger dig stora möjligheter att bygga flera miljöer. Jernkontoret består av moderna fest- och konferenslokaler i klassiskt stil, med en varm atmosfär och exklusiv känsla. Lokalerna är mycket vackra och kommunikationerna till festvåningen är utmärkta.

Under tiden januari-mars 2018 lämnar vi 25% rabatt på lokalhyran
Starta det nya året med middag på Jernkontoret. Vi lämnar 25% rabatt på lokalhyran under tiden januari-mars 2018, vardagskvällar och helger. Det centrala läget och den härliga atmosfären har gjort Jernkontoret till en favorit hos våra kunder. Har du inte varit där? Passa på när vi har detta fina erbjudande! Gör din förfrågan här.

Kontakta oss för fullständiga fakta om lokalen. För tillgänglighet och visning av lokalen kontakta oss på 08-51 48 48 80. Ansvarig för visningar av lokalen hos Elwing & Co. är Nicklas Ernström.

Jernkontoret passar bra för: små som stora sällskap, sittande middagar, dig som håller på traditionerna.

Gäster mingel

Lokalen har kapacitet för 150 st minglande gäster.

Gäster sittande

Lokalen har kapacitet för 100 st sittande gäster i samma rum. Utöver det har Jernkontoret tre lokaler till som tar 10-60 st sittande gäster.

Dryck

Det går att ta med egen dryck till lokalen, men vi har dryckespaket till förmånliga priser att erbjuda. Köper du drycken via oss ser vi till att den kommer kyld och du betalar endast för åtgången mängd.

Tider

Stängning kl. 01.00 går att förlänga mot en extra kostnad till kl. 03.00

Mat & Catering

All mat levereras av Elwing & Co. Catering

Adress

Kungsträdgårdsgatan 10, 111 47 Stockholm