Fest & Event – vi är din partner

Ditt utmärkta event

Vi tar gärna totalansvar för hela ditt event. Det innebär att vi hjälper till med lokaler, möblering, bokning av artister, personal, busstransporter och annat som behövs förutom självklart mat och dryck. Vi ser till att du uppnår syftet med ert arrangemang på ett professionellt sätt. Logistiken kring event är en av våra främsta styrkor.

Vi har genomfört många större företagsevenemang både i Stockholm och runt om i landet. Festligheterna ska integreras med det budskap ni vill förmedla t ex vid en kick-off.

Baluns, bjudning, party, bankett, jippo, gala eller helt enkelt “bara” fest?

Ägna dig åt dina gäster. Ägna dig åt att njuta av maten och drycken. Ägna dig åt att få ut ditt budskap. Låt oss sköta resten. Då gör vi båda det vi är bäst på. Utifrån dina önskemål sätter vi ihop ett innehåll i festen som passar för de behov ni har.

För att ge dig en idé om hur en fest kan se ut ska vi ge dig ett exempel.

Elwing & Co. samarbetar med Livrustkammaren, Kungliga slottet. Vi erbjuder arrangemang såsom middagar, mingel, konferenser, julbord & födelsedagar i en fantastisk miljö med mycket historia. Ett av Livrustkammarens vackraste rum är Stensalen med utsikt över Logården. Den kan användas för mottagningar för max 150 personer och middagar, max 100 personer. Långt in i Kungliga Slottets djupa källarvalv ligger Hörsalen. Den rymmer 100 personer och passar för föredrag och möten av olika slag, separat eller i samband med hyra av Stensalen.

Det finns också möjlighet att hyra de vackra vagnshallarna, där kungens vagnar är utställda, för drink före middagen eller kaffe och avec efterår. Max 100 personer får plats i vagnshallarna. Det går att kombinera ett arrangemang med en visning av utställningen i Livrustkammaren. Kontakta oss för mer information.

Vad kostar då kalaset?

Mingelmeny

Västerbottenpaj toppad med syltad kantarell
Salmalax med rättika & citronsoja (serveras i glas)
Majskycklingballotin med aprikoscrème
Mörkt bröd med getostcrème & rostade solrosfrön
Ananasspett med rostad cocos
Miniolivmuffins med färskost, parmesanost & soltorkade tomater

Catering inkl, förtäring, dekorationer, personal samt hyrgods (60-150 personer). Vid mindre grupper begär separat offert! 390 kr/p

Dryck

Mousserande vin från 50 kr/gl
Vitt vin/rött vin från 50 kr/gl
Starköl t ex Wisby pilsner/Mariestad/Heineken 35 kr/fl
Grefve Pehrs äppelmust från gränna (alkoholfritt) 20 kr/gl
Mineralvatten 17 kr/fl

Dryckeessorter kan naturligtvis anpassas efter önskemål.

Lokalhyra

Hyra för Livrustkammaren från 4.000 kr
Ordinarie vakt från slottet Mån-Fre cirka 3.500 kr

Nyfiken? Kontakta oss för en offert för just din fest.