Bjud på en härlig buffé – trevligt för gästen, enkelt för dig

Konsten att bjuda många

Alla gäster blir glada av en buffé, det är ju ett enkelt sätt att göra något för alla smaker. Blanda fågel, fisk, kött och vegetariskt, kallt och varmt, sött salt och servera med ett nybakat bröd med några olika röror till så gör du garanterat succé. Vi ser till att rätterna harmonierar med varandra och ger dig gärna ett dryckesförslag. Vi har alltid en säsongsbetonad buffé, klicka på bilden Säsongscatering längst ner på sidan för att se vår aktuella meny.

Tips inför ditt bufféval

– Finns det ett tema med tillställningen?
– Har du eller dina gäster något ni tycker är extra smarrigt, t ex asiatiskt eller mycket skaldjur?
– Känner du gästerna/deltagarna på festen eller behöver du ta hänsyn till att buffén ska ha en extra bredd smakmässigt och innehållsmässigt?
– Har du några allergier hos dina gäster som du behöver ta reda på och informera oss om?
– När gissar du att din gäster åt sist? Hur hungriga är de när de kommer?
– Är det bjudet till en viss tid eller är det mer öppet hus?
– Har du funderat på drycken?
– Satsa på flera små desserter för att avsluta en härlig måltid, kanske en dessertbuffé?

Här hittar du några av våra bufféer i olika storlekar och smaker. Bufféerna kommer upplagda på trevliga fat och i skålar. Mot ett litet tillägg kan du få bufféerna upplagda på snygga engångsfat om du hellre vill, då behövs bara transport enkel väg.