Bröllop i Stockholm

Ska du gifta dig i Stockholm?

Vi har 30 års erfarenhet av catering och har genomfört många bröllopsmiddagar där vi har levererat allt från catering till blommor och dekorationer. Oavsett om du vill göra det mesta själv inför ditt bröllop eller letar efter en ”partner” som kan sköta alltihop så är vi ett utmärkt val. I vår stab finns alla delar från fantastiska trerättersmenyer kreerade av vår kökschef Fredrik till underbara viner föreslagna av vår projektledare Nicklas. Bröllopet är ofta den största festen i livet och det är viktigt att den blir som du har tänkt.

Har ni bestämt bröllopsdatum?

När det gäller bröllopsplanering är ju listan långt mycket längre än så. En av de viktigaste sakerna att tänka på är att boka lokalen i mycket god tid, ibland upp till ett år innan bröllopet. Och då gäller det ju att kyrka och präst är bokat innan dess. Inbjudningslistor måste också göras i god tid, så att ni får rätt storlek på lokalen. Kanske har ni redan en passande lokal på lut? Annars presenterar vi gärna någon av de över 40 lokaler vi kan erbjuda i Stockholm.

Har du kollat checklistan för bröllop?

Du har väl sett vår checklista för catering? En budget för hela bröllopet är naturligtvis bra att göra tidigt i processen. Budgeten gör att ni direkt kan lägga er på en passande nivå. Du kanske är van att hålla fest? Tänk på att till ett bröllop är det väldig få som tackar nej. Gå igenom inbjudningslistan ytterst noga. Alla inbjudna kommer med glädje tacka ja! Det är många som tycker att det är jätteroligt med hela bröllopsplaneringen inför själva bröllopet, men när själva bröllopsfesten kommer, ja då är det underbart skönt att lämna över till en trygg partner som hjälper till att genomföra festen på bästa sätt. Vill du har hjälp med alla bestyr är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Menyförslag för bröllop vår & sommar

Här hittar du några färdiga menyförslag som passar bra för klassiska bröllopsmiddagar. Botanisera gärna vidare i våra 3-rättersmenyer för att hitta fler förslag. Kontakta oss om du har frågor och funderingar (klicka på den orangea ikonen till höger).

Meny 1

Sotad lax – citron – fänkål – dill

Majskycklingbröst – palsternackspuré – bakad smålök – syrad morot – smörad kycklingfond

Äppeltartelette – kanelkrisp – vaniljglass med mandelkross

385 kr

Meny 2

Betor från Gotland – dragoncrème – chévre – senapskål – friterad kapris

Sotad torskrygg – äpple – krasse – kavring – forellrom – potatispuré – Västerbotten

Minicitrontårta – champagnegelé – mascarponecrème

415 kr

Meny 3

Smörkokt sparris – sparrismousse – kavringscrisp – forellrom – krasse – färskpressad rapsolja

Upplandsbondens kalv – potatiskaka med ramslök- sprucken rödvinssås – citroncrème

Crème brulé – färska bär

 420 kr

Tänk på att alla priser exkluderar moms. Momsen på mat är 12%.